»

mei
29

(Geen titel)

Vanaf 2011 sponsort de Bouwsteiger het Wijkfeest. Dat is leuk voor het wijkfeest en goed voor de naamsbekendheid van de Bouwsteiger. Er was al sprake van enige samenwerking, omdat het wijkfeest wat spullen in de loods opgeslagen heeft. Naast de sponsoring heeft de Bouwsteiger zich ook bereid verklaard om garant te staan voor eventuele tekorten op de begroting van het Wijkfeest.

De Bouwsteiger is altijd op het wijkfeest aanwezig. Natuurlijk voor de gezelligheid, maar ook om bij te kletsen met bestaande leden en om nieuwe leden te werven.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

U kunt deze HTML -tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>